Girom producator mozaic - Producatori gresie si faianta


Producatori

FAP - Gresie si faianta

Produsele FAP Ceramiche se disting prin design-ul original si inovator; fiecare colectie fiind marcata de atentia suprema acordata detaliilor si cercetarii continue atat in domeniul stilului cat si al tehnologiei.

www.fapceramiche.it

Marazzi - Gresie si faianta

Grupul Marazzi este unul din principalii producatori de gresie din lume, si producatorul leader din Europa, cu fabrici in Italia, Spania si Franta. Grupul are de asemenea o prezenta semnificativa si in Statele Unite prin American Marazzi Tile si Monarch, si in curand va demara activitatea si in Rusia.

www.marazzi.it

Marazzi Spania - Gresie si faianta

Marazzi a deschis prima uzină de producție în Spania, în Castellón de la sfârșitul anilor 1970. Compania a obtinut a doua fabrică în Spania în 1991, ca urmare a unei achiziții de la compania CERÁMICAS Peñarroya. În 2006, cele două mărci au fuzionat și astăzi, produsele companiei sunt vândute sub numele de brand Marazzi España .
www.marazzi.es

Bisazza - Mozaic, ceramica, mobilier, sanitare

Fondata in 1956, Bisazza este liderul de piata in productia mozaicului din sticla pentru pardoseli si pereti. Avand radacinile in traditia artistica italiana, Bisazza a evoluta intr-o companie de varf din punct de vedere al dinamismului, atentiei acordate tendintelor pietei si utilizarii ultimelor tehnologii de productie. De-a lungul anilor Bisazza a urmarit un dublu obiectiv: conservarea si redescoperirea traditiilor si tehnicilor folosite in mozaicul venetian si progresul tehnologic constant.

www.bisazza.com

Energie Ker - Gresie si faianta

Totul a inceput cu primele companii proprietate de familie din 1960, din care o parte dintre acționarii au decis să formeze aur Arta Ceramica, în 1989. Dorința de a promova compania dezvoltă în noul brand, Energie Ker, produce 15 milioane de metri patrati pe an, împărțite între gresie portelanata gresie interne și externe și plăci cu pereți combustibili, produse în locații de plante de Pavullo NEL Frignano și Mandrio di Correggio (acest ultim achiziționat în 1994).

www.energieker.it

Tagina - Gresie si faianta

Istoria firmei Tagina este o poveste despre o călătorie care a început în 1973 și a provenit de la moștenirea prețioasă a școlii de fabricație vechi de Gualdo Tadino. Procesul de producție combină abilitatea meșteșugarului cu spiritul antreprenorial și organizarea industriala pentru a obține un produs cu un conținut tehnologic ridicat.

www.tagina.it

Il Cavallino - Gresie si faianta

Il Cavallino este gama de top de gresie porțelanata a fabricii Energie Ker,numeroase linii de gresie si faianta cu specificațiile tehnice și estetice diferite pentru a satisface nevoile diverse de gust si stil. O varietate bogata de produse pentru interior si exterior pentru diferite utilizări.

www.ceramicacavallino.it

Stroeher - Grsie si faianta

Our genetic code is extrusion,  our heritage the split tile –  which we have continuously reinvented in a refreshing way for 128 years. The product characteristics of our extruded ceramics are not only remarkable, but also maintain the application safe value of these ceramics. We guarantee this as safe application is a priority for us. 

www.stroeher.de

Tuscania-Toscoker - Gresie si faianta

Toscoker este gama de top de gresie porțelanata a fabricii Tuscania, numeroase linii de gresie si faianta cu specificațiile tehnice și estetice diferite pentru a satisface nevoile diverse de gust si stil. O varietate bogata de produse pentru interior si exterior pentru diferite utilizări.

www.cottotuscania.it/toscoker-gres-porcellanato-smaltato.php

Tuscania - Gresie si faianta

Astăzi, procesul de industrializare, informatizare si schimbari de managementi evoluția de gust si stil a transformat "Cotto Tuscania," așa cum este recunoscută pe piață,independenta, libera de a face alegeri ambițioase care sa aduca câștiguri substantiale.

www.cottotuscania.it

Fiandre - Gresie si faianta

Un grup care se identifică cu conceptul de echipa. O echipă care reauseste sa exporte la mai mult de 110 de țări ale lumii. Cu noua sa marca distinctivă, Fiandre subliniază o evoluție care a reprezentat inovația și tradiția de peste 50 de ani într-un simbol recunoscut in toata lumea.

www.granitifiandre.com

Bisazza Bagno - Sanitare si Mobilier

Our objective for this bathroom collection was to create a strong singular impression by assembling the various elements of a bathroom suite as though they were ‘all in the bath together’. The feeling of connection that comes from a bath with someone you don’t know at a hot spring or local public bath is an important part of Japanese culture. Our bathroom collection for Bissazza expresses this feeling through its design.

www.bisazzabagno.com

Hatria - Sanitare

Producatorul italian Hatria vine cu idei inovatoare pentru utilizarea cat mai economica a spatiului destinat baii. Design, rafinament, finisaje de calitate.

www.hatria.com

Mapei - Adezivi, Produse chimice pt constructii

Infiintat in 1937 la Milano in Italia, MAPEI este astazi unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de adezivi si produse chimice pentru constructii. Grupul cuprinde 63 de fabrici si 68 de filiale in intreaga lume, inregistrand in 2012 o cifra de afaceri de 2 miliarde de euro. 

www.mapei.com

Siri - Unelte si accesorii

Siri a fost în piața de construcții din 1975. La fabrica din Modena, produce echipamente de constructii, inclusiv ferăstraie, freze faianta, mașini de periat, seturi de curățare, distanțiere și o gamă largă de instrumente și accesorii pentru simplificarea și accelerarea lucrarilor mesterilor.

www.siri.mo.it